четвртак, 4. март 2010.

Lukiću i Đuriću preti suspenzija ?!


Čelnici dva najveća srpska kluba i dva večita rivala, mogli bi da budu suspendovani zbog optužbi koje su izgovorili jedan protiv drugog.

Komesar za takmičenje Zajednice Jelen Superlige Srbije Branislav Delić rekao je za Press da će disciplinska komisija ovog udruženja sprovesti istragu protiv predsednika Partizana i Crvene zvezde, Dragana Đurića i Vladana Lukića! Njih dvojica će morati da dokažu optužbe koje su izneli jedan protiv drugog prethodnih dana ili će se suočiti sa žestokim kaznama.

Prvo je Đurić optužio crveno-bele da sarađuju sa sudijama, a potom je Lukić uzvratio rečima da su crno-beli namerno izgubili meč protiv Jagodine prošle sezone.

Komesar Branislav Delić kaže :

- Optužbe su vrlo jake i ozbiljne. Sa oba predsednika, Draganom Đurićem i Vladanom Lukićem, kao i sa svima ostalima koji su svojim izjavama učestvovali, obavićemo razgovore. Svaku optužbu koju su izneli moraće da dokumentuju i dokažu. U suprotnom, bićemo prinuđeni na odgovarajuće disciplinske mere. Mi moramo da nastavimo prvenstvo, ako je situacija već sada ovakva, šta će biti u maju?! - zapitao se Delić.

- Neću ništa da prejudiciram. Postoji dosta stvari koje moraju da se razjasne i onda ćemo, ukoliko se utvrdi da je načinjen prekršaj, srazmerno njegovoj veličini, odrediti konkretne disciplinske sankcije. One mogu podrazumevati samo opomenu, novčanu kaznu, ali i zabranu vršenja funkcije na kojoj se lica nalaze, sve u zavisnosti od stepena odgovornosti - završava komesar Delić.

0 comments:

Постави коментар