недеља, 21. март 2010.

Partizan razbio "'Čuku"


Partizan ponovo odlučuje o svojoj sudbini! Crno-beli su juče na svom terenu savladali Čukarički 3:0 (1:0) i tako prišli vodećoj Crvenoj zvezdi na samo dva boda! Golove za Partizan postigli su Davidov u 26, Kleo u 53. minutu i Petrović u 90.

Desetak minuta pre početka utakmice, kad su okupljeni gledaoci saznali da je Simović u Kragujevcu postigao pobedonosni gol za Metalac protiv Zvezde, počelo je veliko slavlje u Humskoj. Tako je start utakmice u Humskoj obeležila euforija i odlično navijanje.

Koristeći recept iz Kule, crno-beli su tvrdi bunker gostiju od prvog minuta počeli da ugrožavaju udarcima sa distance. Davidov je u 22. minutu efektnim šutem sa 20 metara najavio vođstvo Partizana koje je usledilo četiri minuta kasnije. Pridošlica iz kulskog Hajduka ponovo je ispalio projektil sa ivice šesnaesterca, a kada je lopta još zakačila nekog u gužvi ispred Saše Radivojevića, spasa za „brđane" nije bilo. Pobedu Partizana osigurali su Kleo u 53. minutu i Petrović u 90 minutu.

Goran Stevanović rekao je da je veoma zadovoljan pobedom i dodao da ga ne zanimaju rezultati konkurenta za titulu.

- Gledamo samo sebe.... Rekao sam i kada smo imali pet bodova manje da imamo šanse za titulu. Važno je da igramo dobro i zrelo, da publika uživa. Rezultati drugih ekipa me ne interesuju - kaže Stevanović novinarima.

0 comments:

Постави коментар