четвртак, 4. март 2010.

Subotić: Mladen Petrić, navija za "orlove" na Svetskom prvenstvu !


Reprezentativac Srbije, Neven Subotić, rekao je da će njegov bivši saigrač iz Dortmunda, član hrvatske selekcije Mladen Petrić, navijati za „orlove" na predstojećem Mundijalu u Južnoj Africi!

Subotić tvrdi da sa Petrićem vrlo često razgovara o izazovima Svetskog kupa i dodaje da mu je brzonogi napadač već rekao da će sigurno bodriti našu selekciju na utakmici sa Nemačkom.

Takođe, Subotić otkriva da nemačka javnost iskreno veruje da će se tim Joakima Leva prošetati do osmine finala, odnosno iza sebe ostaviti Ganu, Australiju i našu selekciju.

- U Dortmundu trenutno nema nijednog reprezentativca Nemačke. Međutim, ne prođe ni dan a da ne popričamo o važnom meču u Port Elizabetu. Zovu me novinari, saigrači se interesuju, a najviše se interesuje drugar iz Hamburgera Mladen Petrić. Rekao mi je da će sigurno navijati za nas u utakmici sa Nemačkom. Doslovce mi je poručio da moramo da ih pobedimo... Inače, pravo da vam kažem, nemačka javnost je ubeđena da će njihov tim lagano proći našu grupu. Već kalkulišu na koga mogu da „nalete" u narednim rundama. Razumem ih, jer su fudbalska sila... Oni poštuju i nas, ali su ubeđeni u uspeh - rekao je Subotić.

- Srbi u Nemačkoj jedva čekaju tu utakmicu. Pričam sa ljudima iz Dortmunda i Diseldorfa, osećam da im je baš stalo da pobedimo Nemačku. Mogu samo da zamislim šta će se desiti ako pobedimo. Ma, ima da se puca u celoj Nemačkoj. Samo da mi pobedimo, onda će svet videti koliko ima Srba u toj zemlji. Biće šou - poručio je Subotić.

0 comments:

Постави коментар