понедељак, 8. март 2010.

Stevanović ipak zadovoljan remijem


Goran Stevanović, trener Partizana istakao je da je nezadovoljan prikazanom igrom u utakmici sa Javorom.

Partizan je ovu utakmicu okončao nerešenim rezultatom (0:0), ali Stevanović tvrdi da se njegova ekipa nece predati!

Bez obzira na remi ne mogu da budem nezadovoljan trudom i zalaganjem mojih igrača, a jedina stvar koja nam je nedostajala na ovom meču je gol", rekao je Stevanović.

Dok su fudbalski tereni u ovakvom stanju teško ćemo igrati protiv bunkera. Ipak, ne odustajemo, nastavićemo da pružamo kvalitetne partije. U nastavku meča videla se nervoza, koja je dovela do nekih grešaka", ocenio je Stevanović posle meča.

Proleće je tek počelo, ima još dosta utakmica. Biće kikseva, nadam se, na obe strane", rekao je trener ‘crno-belih’, koji je dodao da prednost Crvene zvezde od pet bodova nije nedostižna.

U 55. minutu Almami Moreira je zamenio Sašu Ilića, pa dva igrača ponovo nisu igrala zajedno, ali Stevanović smatra da to ne treba da bude u centru pažnje.

"Više se bavimo time, nego igrom. I jedan i drugi su kreirali i održavili našu igru, ali kada igramo sa dva špica teško da mogu istovremeno da budu na terenu. U nekoj drugoj kombinaciji bi to moglo, ali ne sa Dijarom i Kleom. Želeo sam da budemo opasniji pred golom", objasnio je Stevanović.

0 comments:

Постави коментар