уторак, 19. јануар 2010.

Božić: Optimizam ne jenjava!


Petar Božić, kapiten Partizana smatra da je njegov tim čeka veoma težek posao u drugoj fazi Evrolige. Medjutim, ne odustajemo od nade i želje da prođemo među osam i daćemo sve od sebe da napravimo neko iznenađenje, kaže Božić.
Žreb u Barseloni nije imao milosti za srpskog prvaka, ali crno-beli nemaju nameru da se predaju bez borbe. Barselona, PAO i Marusi najteža su moguća kombinacija koja je Partizan moga da zadesi na putu do četvrtfinala.

“Čeka nas jako težak posao. Za rivale smo dobili ekipu koja brani titulu prvaka Evrope i ekipa koja je glavni kandidat da je svrgne sa trona. Naravno, mi ne odustajemo od nade i želje da prođemo dalje bez obzira na tako jaku grupu. Daćemo sve od sebe da napravimo neko iznenađenje”, kaže Petar Božić.

Kapiten crno-belih smatra da će Barsa i PAO voditi glavnu reč u Grupi F i da očekuje da zeleni zaigraju još bolje u nastavku takmiečnja u Evroligi.

“Barselona je trenutno jedina ekipa bez poraza u dosadašnjem delu Evrolige, a PAO je podigao formu posle nekih problema sa povredama.Katalonci su trenutno u blagoj prednosti, ali siguran sam da će i Panatinaikos biti sve bolji“, konstatuje Božić.

0 comments:

Постави коментар