четвртак, 21. јануар 2010.

U januarskom prelaznom roku stižu Ilić i Oumaru


Trener Partizana ističe da, što se njega tiče, prelazni rok za Partizan može da bude završen angažovanjem Saše Ilića i Abubakara OUmarua. Tvrdi da ima ideju kako da uklopi Ilića i Moreiru i uverava da bi Oumaru bio pravo pojačanje, navodeći primer Fejse koji je takođe došao na njegovo insistiranje.
Stevanović jedva čeka realizaciju dogovora sa bivšim kapitenom Partizana Sašom Ilićem i ne obazire se na komentare da će se Ilić teško uklopiti sa Moreirom u ekipi.

''Takve znalce je lako uklopiti. Imam već ideju, a sve će zavisiti od sistema igre, kao i od ostalih pojačanja. Što se mene tiče, još da dođe Oumaru i možemo da stavimo tačku na prelazni rok'', zadovoljan je trener crno-belih.
O bivšem napadaču Zvezde, a sada OFK Beograda Stevanović ima izuzetno mišljenje i uveren je da ga osećaj neće prevariti, kao i u slučaju Ljubomira Fejse.

''Sa Fejsom, koji je došao na moje insistziranje sm prošao težak period. Često je bio omalovažavan, a sada je najbolji igrač Partizana i naš najtraženiji fudbaler. Na njegovom primeru sam shvatio da treba da verujem svom osećaju za igrače.

Sada mislim da bi se i Oumaru odlično uklopio u moju viziju agresivnijeg i bržeg Partizana, koji će vršiti presing po celom terenu. Pratim ga još od onog derebija u Humskoj, kad je bilo 1:1, od tada se malo izgubio, ali imam i dalje visoko mišljenje o njemu'', kaže Stevanović.

0 comments:

Постави коментар