четвртак, 21. јануар 2010.

Nevil: Ferguson je bio u pravu što se odrekao Teveza


Tevez je Nevilove komentare, nakon prve polufinalne utakmice FA kupa, ocenio neučtivim i tvrdi da u njegovom proslavljanu pogotka nije bilo ničeg uvredljivog.

Nevil se nalazi pod istragom čelnika Fudbalskog Saveza Engleske, nakon sinoćne gestikulacije rukom, upućene bivšem saigraču, a posle utakmice je izjavio da je Ferguson bio u pravu što se odrekao argentinskog napadača.

Tevez se sa izjavom svog bivšeg kapitena nije složio, čak je i tvrdio da je korektno postupio prilikom proslavljnja pogotka.

„Mislim da je bilo neljudski od Nevila da tako priča o meni. On ne zna šta se sve izdogađalo na „Old Trafordu“. Ni u jednom trenutku nisam ponizio drugu stranu i mislim da je stekao pogrešan utisak“, rekao je Tevez.

„Za mene je to proslavljanje pogotka ispred njega bilo čisto šegačenje, nije tu bilo ničega zlobnog. A nisam video da li je on i kako uzvratio“, nastavio je.

„Međutim, ljude ponekad ponese atmosfera. To su trenuci koji mogu dosta da pomognu timu, a i da podignu publiku na noge. Nisam proslavio pogodak pred simpatizerima bivšeg kluba i smatram da je to bilo pristojno sa moje strane. I nisam imao nameru da prkosim Geriju“, dodao je Tevez.

Tevezova dva gola donela su Sitiju prednost pred revanš meč koji se igra na „Old Trafordu“ sledeće srede.

0 comments:

Постави коментар