субота, 30. јануар 2010.

PAO je za mene prošlost


Trener Partizana Duško Vujošević dan posle veličanstvenog trijumfa u Atini nad evropskim šampionom Panatinaikosom (64:59) u okviru prvog kola top 16 faze Evrolige kaže da njegovi igrači treba da arhiviraju pobedu kao „lepu uspomenu" kako bi i u narednim okršajima bili podjednako gladni uspeha.

- Partizan se našao u odabranom društvu i uvek kada se čovek nađe u visokom društvu, promeni i način ponašanja, odevanje... Mi smo se toj situaciji prilagodili radeći i ponašajući se bolje, došli smo do visokog nivoa rada na treninzima koji pokazuje efekat i na utakmicama. Još jednom ću ponoviti da smo ista ekipa posle pobede u Atini kakva smo bili i kada smo krenuli tamo, važno je da toga svi budu svesni jer da bismo mogli ponovo da skočimo, moramo sada da ostanemo na zemlji. Igrači treba da se okrenu narednim utakmicama i ovu pobedu koja je veličanstvena treba da stave u domen lepe uspomene. Ovakve pobede su samo obaveza više da nastavimo sa radom - rekao je Vujošević po dolasku iz Atine.

KK Partiyan je često poslednjih sezona punio stupce štampe kao tim koji je iznenadio nekog od velikana evropske košarke. Vujošević kaže da je njegov tim posle takvih rezultata ponovo stekao renomirano ime, koje svi respektuju.

0 comments:

Постави коментар