уторак, 26. јануар 2010.

Stevanović: Ne spremam tim da dobije prvu pripremnu utakmicu, a da onda u prvenstvu „štucamo” dva i po meseca


Prvi meč na pripremama Partizan je izgubio od Brašova (3:0), a trener crno-belih Goran Stevanović ističe da je sad bitna fizička sprema, a ne rezultat.

„Možda bih se više zabrinuo da smo igrali sjajno i pobedili. Ne spremam tim da dobije prvu pripremnu utakmicu, a da onda u prvenstvu „štucamo” dva i po meseca. Sad je fizika na prvom mestu, ispred tehnike i taktike, a usput probamo razne varijante“.

Stevanović je rekao da su igrači na teren izašli posle teških treninga i da ne zna zašto su svi očekivali savršenu igru.

„Izvinjavam se svima koji misle da je frka, panika, da smo izgubili kompas. Ne, smatram da je posle osam dana rada i samo jedne trening utakmice svaki ozbiljniji komentar više zlonameran nego dobronameran. Meč je usledio dan posle dva teška treninga, igrači su se žalili na bolove u tetivama, pre podne su proveli kod fizioterapeuta Slobe Brankovića na masažama i zaista ne znam ko je mogao da očekuje lepršavu igru“.

Treneru srpskog šampiona interesuje samo prvi meč u nastavku sezone, a sve do tada služi samo građenju tima.

„Više mi prija što sam video greške protiv Rumuna nego da je sve bilo idealno u ovoj fazi rada. Ne interesuje me rezultat sad, nego tek kad budemo pri kraju priprema. Cilj nam je 27. februar i gostovanje u Čačku“.

Sledeće nedelje Partizan igra dva trening meča, sa austrijskim Ridom u sredu, a sa poljskom Polonijom u petak.

0 comments:

Постави коментар