уторак, 19. јануар 2010.

Usvojen plan priprema reprezentacije


U Beogradu 19. januara 2010. odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) usvojio je plan priprema reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi i proces formiranja Stručnog odbora.
Prvi deo priprema za Svetsko prvenstvo, fudbalska reprezentacija će obaviti u Austriji. Biće odigrane prijateljske utakmice protiv Novog Zelanda i Poljske. Izabranici Radomira Antića će 5. juna odigrati prijateljsku utakmicu u Beogradu, protivnik još nije poznat, a 7. juna reprezentacija će otputovati u Južnu Afriku.Na Mundijalu, reprezentacija Srbije će se takmičiti u Grupi D zajedno sa selekcijama Nemačke, Australije i Gane.
Na sednici Odbora za hitna pitanja odlučeno je da Slobodan Pavković koordinira radom tela koji će predložiti sastav novog Stručnog odbora.

Pored Pavkovića, u radu će učestvovati potpredsednici Saveza Dragan Đorođević i Branimir Babarogić i potpredsednik Udruženja fudbalskih trenera Srbije Miloš Paprica.

Stručni odbor će po izboru novih članova, predložiti direktora mlađih selekcija FSS i selektore nacionalnih timova mlađeg uzrasta.

0 comments:

Постави коментар