петак, 26. фебруар 2010.

Antić objavio spisak za Alžir


Selektor Srbije Radomir Antić objavio je spisak igrača koji će 3. marta u Alžiru igrati protiv domaće selekcije prijateljski meč.

Prema najavama na spisku se nalazi napadač Crvene zvezde Dejan Lekić, a posle duge pauze tu je Boško Janković. Fudbaler Đenove se oporavio posle teške povrede kolena i pružio je veoma dobru partiju prošlo kolo.

Razlika u odnosu na prošle sastave je i to što na spisku nema golmana Dišljenkovića, koji se povukao iz reprezentacije. Zamena Vladimiru Stojkoviću biće Željko Brkić iz Vojvodine.

Reprezentacija Srbije se okuplja u ponedeljak u sportskom centru Kovilovo, a na put će krenuti dan kasnije. Utakmica sa Alžirom igra se na stadionu "5.juli" u 19 i 15 časova.

Golmani: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina).

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelzi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Aleksandar Kolarov (Lacio), Ivica Dragutinović (Sevilja).

Vezni red: Dejan Stanković (Inter), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Gojko Kačar (Herta), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Boško Janković (Djenova), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Zoran Tošić (Keln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard Lijež).

Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Marko Pantelić (Ajaks) i Dejan Lekić (Crvena zvezda).

0 comments:

Постави коментар