недеља, 21. фебруар 2010.

'Rezervisti' savladali 'prvotimce'


Fudbaleri Paritzana odigrali su u subotu trening meč u kojem je ekipa sastavljena od 'rezervista' savladala 'prvotimce' rezultatom 3:1.

U svojevrsnoj 'generalnoj probi' pred početak sezone igrači 'viđeni' u startnih 11 bili su slabiji od onih koji trenutno nisu u prvom planu. U želji da pokažu kako im je mesto u prvoj ekipi Almami Moreira i Lamin Dijara igrali su dobro i pretili Mladenu Božoviću. U 20. minutu Senegalac je na pas Vašingtona postigao vodeći pogodak.

Vašington je kasnije igrao još bolje, dva puta je postigao gol za 3:0 za 'rezerve'.

Jedini gol za prvotimce postigao je Mladen Krsatajić, najbolje se snašao u gužvi i savladao Darka Božovića.

"Bio je ovo koristan trening, odradili smo sve što smo planirali," rekao je posle meča trener Stevanović, "Znam tim koji će igrati protiv Borca na startu prvenstva, a bilo bi dobro da nas do utakmice zaobiđu povrede, da mogu da računam na sve igrače. Smatram da imamo grupu od 16-17 igrača koji ravnopravno konkurišu za prvi tim, što znači da njih pet-šest 'duva za vrat' onima koji će početi utakmicu u Čačku."

Partizan 'prvi tim': Mladen Božović – Kamberović, Marko Jovanović, Krstajić, Lomić – Fejsa, Petrović (od 31. Dijara) – Tomić, Saša Ilić, Davidov – Kleo

Partizan 'drugi tim': Darko Božović – Lukić, Knežević, Stanković, Lazevski – Brašanac – Mijić, Moreira, Brana Ilić – Vašington, Dijara (od 31. Petrović)

0 comments:

Постави коментар