субота, 20. фебруар 2010.

PAO i Olimpijakos za prvi trofej


Trener šampiona Evrope Panatinaikosa Željko Obradović kaže da mu je veoma drago što će se za prvi trofej u sezoni, Grčki kup, boriti sa Olimpijakosom. Utakmicama je na programu u subotu a Obradović kaže da je dobro što će navijači oba kluba da budu u dvorani.

- Drago mi je da smo u prilici da igramo još jedno finale sa Olimpijakosom. Svima je jasno koliko je ova utakmica bitna, svakog dana se čujem sa prijateljima iz svih delova Evrope koji pričaju o njoj. Ovo nam je treća utakmica u tri takmičenja u poslednjih nedelju dana, Evroliga, domaća liga, sada Kup. Dok svi od nas očekuju da iz utakmice u utakmicu igramo na najvišem nivou, to nije lako. U svakom slučaju, imamo dva dana da se pripremimo za najveću utakmicu u Grčkoj - kaže Obradović.

Budući da ne postoji domaći teren u Kupu pristalice Olimpijakosa i Panatinaikosa naći će se na tribinama, ali Obradović smatra da je to dobro.

- Na našem meču na fajnal-foru Evrolige u Berlinu prošle godine se videlo kako naši i Olimpijakosovi navijači mogu da budu u istoj dvorani i da sve bude pod kontrolom. Ako je ljudima iz organizacije potreban savet, neka kontaktiraju Berlin - rekao je Obradović.

0 comments:

Постави коментар