четвртак, 18. фебруар 2010.

Runi: U našoj svlačionici je bilo prilično tiho jer smo primili nepotreban gol u samom finišu !



Mančester junajted je pobedio Milan sa 3:2, ali "Đavolima" to nije dovoljno za sreću...
Trenutno najbolji napadač na svetu, Vejn Runi, postigao je dva gola (glavom) i gotovo srušio snove Ronaldinja i drugova o prolasku u narednu rundu Lige šampiona. Fantastični strelac i pored pobede usred Milana, tvrdi da „đavoli" posle meča nisu bili preterano srećni jer su mogli i do ubedljivije pobede.

- Verovali ili ne, posle meča u našoj svlačionici je bilo prilično tiho jer smo primili nepotreban gol u samom finišu. Da je ostalo 3:1, stvar bi bila rešena. Ovako, Milanu smo dali određenu šansu u revanšu. Sve u svemu, moramo biti zadovoljni, ipak je ovo velika pobeda - rekao je engleski reprezentativac.

Iako Mančester nikada nije dao gol Milanu na njegovom terenu, puleni ser Aleksa Fergusona u utorak uveče su postigli čak tri. Međutim, nije sve delovalo tako sjajno za Junajted, pogotovo u prvom poluvremenu. „Rosoneri" su fantastično otvorili meč, uspeli brzo da postignu gol i naprave još nekoliko odličnih prilika, i u tom periodu je Mančester delovao prilično nemoćno.

- Mislim da smo ih previše poštovali u startu i to je glavni razlog što meč nije počeo kako smo želeli. Nismo držali stvari pod kontrolom i slažem se da smo delovali prilično razočaravajuće. U drugom delu smo došli do igre, preuzeli inicijativu i zasluženo slavili. Ponosan sam na svoja dva gola ali uopšte ne razmišljam o individualnim rezultatima. Na prvom mestu mi je uspeh tima, a nagrade ako dođu, još bolje - u svom stilu priča Runi.

Bekam ima svoje viđenje utakmice:

- Mislim da smo uradili dobar posao, naročito u prvom poluvremenu. Dali smo gol i imali bar još tri sjajne šanse. Oni su u nastavku iskoristili sve svoje prilike i na kraju smo se radovali što smo izgubili „samo" sa 3:2. Teško je pričati o šansama u revanšu, u kom idete da pobedite Mančester na „Old Trafordu", ali ovo je fudbal i sve je moguće. Nije mi bio neki veliki problem da igram protiv svog nekadašnjeg kluba. Bila je to velika utakmica i uvek je zadovoljstvo igrati pred punim stadionom - rekao je fudbaler Los Anđeles Galaksija na pozajmici u Milanu i jedna od legendi Mančester junajteda.

0 comments:

Постави коментар