недеља, 28. фебруар 2010.

Ljajić starter, 1:1



Sa Ademom Ljajićem prvi put u startnoj postavi, Fiorentina je do drugog minuta nadoknade vremena na sablasno praznom rimskom Olimpiku gubila od Lacija sa 1:0, ali je novajlija Kejrison doneo bod "Violi" - 1:1.

Fiorentina je u prestonicu došla sa četiri poraza u poslednjih pet mečeva u Seriji A, ali je peti izbegla malo pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Kejrison, koji je u poluvremenu zamenio Ljajića, spretno je reagovao na centaršut Masima Gobija sa levog krila, gde ga je sjajnim pasom poslao Stevan Jovetić.

Rimljani, za koje je svih 90 minuta igrao levi bek Srbije Aleksandar Kolarov, vodili su od 7. minuta golom Sebastijana Sivilje, ali su na kraju doživeli da ih na tabeli pretekne Katanija.

Lacio nije imao ko da bodri, jer su navijači u najvećoj meri bojkotovali dolazak na Olimpiko i na taj način izrazili protest zbog loših rezultata i još lošijih odnosa u klubu.

Katanija našeg trenera Siniše Mihajlovića "pregazila" je Bari na "Masiminu" sa 4:0 i pobegla na četiri boda od opasne zone. Podsetimo, kada je Miha preuzeo "slonove" u decembru, oni su bili ubedljivo poslednji!

Goste je na početku načeo Adrijan Rikijuti, da bi prednost u finišu poluvremena udvostručio Jezekilj Kristijan Ljama sjajnim golom.

Bari je zapretio u nastavku, čak je u 63. minutu Bareto promašio jedanaesterac, što su u završnici iskoristili Takajuki Morimoto i Horhe Martinez da "overe" najubedljiviju pobedu Sicilijanaca ove sezone.

Mihajlovićev tim je u poslednjih pet susreta upisao samo jedan poraz i to od Rome (1:0) u prošlom kolu, uz dva remija i dve pobede.

0 comments:

Постави коментар