понедељак, 22. фебруар 2010.

Od danas karte u prodaji! Marusi i Turk Telekomom stižu u Beograd !



Partizan i Crvena Zvezda, od danas puštaju u prodaju karte za utakmice:
Partizan - Marusi u Evroligi i Crvena Zvezda - Turk Telekomom u Evrokupu.

Prodaja ulaznica utakmicu 4. kola Top 16 faze Evrolige u kojoj Partizan dočekuje grčki Marusi biće organizovana na blagajni kod južne tribine Partizanovog stadiona u period u od 10 do 15 časova.

U hali Pionir će biti ponovo podignuta montažna tribina u okviru partera "4", tako da će u prodaji biti 700 karta za taj deo dvorane po ceni od 4.000 dinara. Svi zainteresovani će moći da kupe i ulaznice za tribine u iznosu od 2.500 dinara, a kontigent od 1.000 ulaznica biće dostupan na blagajni stadiona Parizana. Uz ličnu kartu moguće je kupiti najviše četiri ulaznice.

Prodaja karata će biti nastavljena i narednih dana u istom periodu na istom mestu. Kao i za prethodnu utakmicu KK Partizan je pripremio posebne ulaznice koje imaju specijalnu zaštitu i nemoguće ih je falsifikovati.

Prodaja ulaznica za duel košarkaša Crvene zvezde i Turk Telekoma, u 4. kolu Grupe L Top 16 faze Evrokupa počinje takođe danas!

Ulaznice, po ceni od 400 dinara za tribine i 800 dinara za parter, prodavaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od 10 do 16 sati, dok će navijači moći da kupe karte i na blagajni hale Pionir, u utorak od 14 sati pa do početka meča.

Utakmica između Crvene zvezde i Turk Telekoma igra se u utorak od 18 sati u hali Pionir.

0 comments:

Постави коментар