субота, 20. фебруар 2010.

Ne idem nigde iz Milana!


Adrijano Galijani kategorički je odbio navode medija da će napustiti "svoj" Milan i preuzeti brigu o jednom od dva najveća rivala, Juventusu.

Bilo je čak priča po kojoj će potpredsednik Milana Galijani otići i u Real Madrid, ali on insistira da ni to nije istina.

Italijanski mediji spekulisali su oko toga da li je bilo svađe između Galijanija i vlasnika Milana, političara Silvija Berluskonija. Navodno, njih dvojica su se posvađali nakon Galijanijeve odluke da na pozajmicu dovede Amantina Manćinija iz Intera, a epilog je "trebalo da bude" razlaz i Galijanijev odlazak iz kluba.

"Kategorički pobijam sve navode koje je objavio list Riformista oko mog 'transfera' u Juventus ili Real Madrid", izjavio je Galijani, koji je u Milanu još od početka Berluskonijeve ere sredinom 80-ih godina prošlog veka.

"Takođe demantujem teoriju po kojoj postoji nepremostivi problem između predsednika Berluskonija i mene. Nas dvojica smo vezani prijateljstvom i poštovanjem duže od 30 godina", podsetio je Galijani.

Mediji su uporedo sa Galijanijevim odlaskom najavljivali i razlaz Milana i trenera Leonarda posle poraza od Mančester junajteda u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona (2:3).

0 comments:

Постави коментар