уторак, 16. фебруар 2010.

Vidić večeras neće sedeti čak ni na klupi


Srpski reprezentativac i igrač Mančestera, Nemanja Vidić, navodno zbog povrede nije otputovao u Milano, gde njegov tim igra prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona. Ipak, britanski mediji sumnjaju da ga je Aleks Ferguson jednostavno ispisao iz tima!

Ovaj istorijski susret Dejvida Bekama i Aleksa Fergusona, Vidić će gledati samo preko televizije! Za naivne, razlog izostanka i dalje je povreda lista, mada je pravi uzrok sukob sa škotskim stručnjakom, koji je odlukom da u ovako važan meč uđe bez Vidića, svima jasno stavio do znanja da je Nemanja za njega već fudbaler Reala ili Barselone.

Ipak, iako su gotovo svi ostrvski mediji tokom jučerašnjeg dana iz minuta u minut obaveštavali javnost o tome kako „užička stena" nije ni sletela na milansku „Malpenzu", već večeras će Srbin pasti u drugi plan kada na travi „San Sira" jedan pored drugog prođu Bekam i Ferguson.

Većina naših ključnih igrača igra u dobroj formi i mislim da ovaj duel dolazi u pravo vreme za nas. Što se Bekama tiče, njegovi kvaliteti su nam dobro poznati, izuzetno je probojan po desnoj strani i moraćemo da vodimo računa - podvukao je škotski strateg.

Kuriozitet je da Mančester junajted nikada do sada nije izbacio Milan u evropskim kupovima, a na „San Siru" ima gol razliku 0:10 (?!). Na „Old Trafordu" još pamte poraz od italijanskog velikana pre tri godine u polufinalu Lige šampiona, kada su „đavoli" posle 3:2 na svom terenu doživeli debakl u Milanu 3:0. Od tada je Fergusonova ekipa odigrala dva finala Lige šampiona, dok su „rosoneri" zapali u veliku krizu od koje se tek oporavljaju.

Trener Leonardo ponovo na raspolaganju ima napadača Pata, koji je golom protiv Udinezea najavio da će biti pretnja Van der Saru.

- Osećam se dobro i spreman sam za meč. Imam veliki motiv da odigram dobro i veliki je izazov postići gol. Svi smo maksimalno fokusirani na pobedu i mislim da imamo snage za to - rekao je mladi brazilski napadač.

0 comments:

Постави коментар