четвртак, 18. фебруар 2010.

Krasićev menadžer: Bajern je sjajna opcija za Miloša !


Srpski reprezentativac Miloš Krasić, je na pragu toga da postane drugi najskuplji srpski igrač u istoriji!

Krasić je proglašen za najboljeg srpskog fudbalera u 2009. godini i mogao bi u letnjem prelaznom roku da pojača redove slavnog Bajerna iz Minhena, tvrdi gotovo kompletna nemačka štampa! Prema istim izvorima, za otkup Krasićevog ugovora od moskovskog CSKA rukovodstvo Bajerna spremno je da izdvoji fantastičnih 20 miliona evra.

Za sada je najskuplji fudbaler u istoriji srpskog fudbala Savo Milošević, a ukoliko dođe do realizacije transfera Krasić bi posle Save Miloševića bio drugi najskuplji srpski igrač i četvrto najskuplje pojačanje Bajerna!

Krasićev menadžer, Boban Simić, kaže da reprezentativac Srbije ima veliku želju da od leta igra na „Alijans areni". On kaže da Miloš želi da karijeru nastavi u nekom od najvećih klubova starog kontinenta, odnosno da Bajern ispunjava sve uslove.

- Nemam šta da krijem, ljudi iz Bajerna su nas kontaktirali. Mogu da kažem da je Milošu Krasiću slavni nemački klub vrlo zanimljiv. Transfer je moguć, ali treba prvo sačekati konkretnu ponudu Bajerna. Moskovski CSKA želi da zaradi na njegovom transferu, bez obzira što Krasić ima ugovor sa tim klubom do 2011. godine - rekao je za televiziju RTL agent Boban Simić.

Krasić je postao „tiha patnja" slavnih evropskih klubova posle antologijskih izdanja u kvalifikacijama za Mundijal, kada je konstantno bio motorna snaga tima Radomira Antića. Za Krasića su interesovanje pokazali Inter, Milan, Mančester Siti i Liverpul.

- Voleo bih da igram sa Milanom Jovanovićem, ali iskreno, ta kombinacija je nemoguća. Liverpul nema dovoljno novca da plati obeštećenje Rusima, a i moje ambicije vode na drugu stranu - rekao je nedavno Krasić.

0 comments:

Постави коментар