среда, 17. фебруар 2010.

Pižon: Idemo korak po korak, ciljevi se znaju !


Crvena Zvezda je završila sa pripremama u Antaliji, a Vladimir Petrović Pižon, sumira utiske i tvrdi da zna dobitnu kombinaciju pred start prolećnog dela srpskog šampionata.

Strateg crveno - belih kaže da ga ne uzrujava relativno slaba efikasnost njegovog tima (pet golova na pet mečeva) što je rezultiralo učinkom od dve pobede, dva poraza i jednim remijem.

- Znam startnih jedanaest za meč sa Jagodinom, ali neću vam reći koji su. Ima još nekih dilema ali one su oko jednog do dva imena. Nisam ni najmanje zabrinut zbog slabe efikasnosti i ponoviću još jednom, rezultati u Antaliji nisu bili u prvom planu. Ispostavilo se da je greška što smo igrali veliki broj utakmica za kratko vreme i to je jedan od razloga poraza od Leha. Lepo je pobediti na bilo kom meču, ali ipak je najbitnije da se uigravamo i da spremni dočekamo nastavak prvenstva. Nema nikakvih velikih obećanja za navijače osim toga da ćemo ginuti na svakom meču. Idemo korak po korak, ciljevi se znaju. Sada smo mnogo kompletniji i spremniji za ritam sreda - subota koji nas očekuje - podvukao je Petrović.

0 comments:

Постави коментар