петак, 19. фебруар 2010.

Robinjo strelac dva gola


Santos je pobedio Bragatinjo sa 6:3, a Robinjo je postigao dva gola u svojoj prvoj utakmici kod kuće od dolaska iz Mančester Sitija.

Brazilski fudbaler je poslednji put igrao u Vila Belmiru u avgustu 2005. godine pre nego što je prešao u Real Madrid. On je postigao drugi gol Santosa pred kraj prvog dela igre, a ponovo je bio strelac u 58. minutu kada je lobovao golmana protivnika.

Taj pogodak proslavio je sa svojim dvogodišnjim sinom. Santos u ovom trenutku zauzima prvo mesto na tabeli Pauliste sa četiri boda više od najbližeg pratioca.

Robinjo je postigao tri gola u tri utakmice koje je Santos dobio u kojima je igrao prošlog meseca, od kada je stigao na šestomesečnu pozajmicu.

U ostalim vestima iz Brazila, Palmeiras je otpustio trenera Murisija Ramalaj posle poraza kod kuće od Sao Kaetanja sa 4:1. Ramaljo je predvodo Sao Paulo do tri titule prvaka Brazila 2006, 07. i 08, a postao je četvrti trener koji je ove sezone u Brazilu dobio otkaz.

Ramaljo je u Palmeirasu trajao samo sedam meseci. On klub nije uspeo da uvede u Kopa Libertadores, takmičenje koje je Palmeiras osvojio 1999. godine. Novi trener kluba je bivši odbrambeni igrač Rome i brazilske reprezentacije Antonio Karlos Zago, koji je predvodio Sao Katetanjo. Palmeiras je trenutno osmi na tabeli Pauliste.

0 comments:

Постави коментар