петак, 26. фебруар 2010.

Muke za Kapela: Žene fudbalera dolaze!


Dok se cela odbrambena linija engleske reprezentacije razvlači po žutoj štampi u vezi sa raznoraznim ljubavnim i bračnim aferama, selektor Fabio Kapelo suočava se sa najnovijim problemom s obzirom na to da su supruge i devojke engleskih fudbalera rezervisale hotel koji se nalazi na tek 20 kilometara od njihove baze.

Akcija na koju su se opredelile gospođe i gospođice utoliko teže pada italijanskom stručnjaku koji je odlučan u nameri da maksimalno ograniči seksualne odnose tokom boravka u Južnoj Africi.
"Ne želim novi Baden Baden i neće biti kao u Nemačkoj 2006. godine. Momci će moći da se vide sa devojkama i porodicom jednom nedeljno", rekao je Kapelo aludirajući na činjenicu da su tokom prošlog SP pod vođstvom Svena Gorana Eriksona fudbaleri radili šta god hoće.
I pored zahteva Don Fabia, lepšim polovinama dolazak nije zabranjen, ali blizina ekipi i medijska pažnja svakako nisu nešto što će trebati ekipi.

Zvaničnici hotela luksuznog hotela "Lost city" u San sitiju saopštili su da ima rezervacija, ali da ne mogu da otkriju ko će sve dobiti ključeve.
"Logično je da je blizina našeg hotela engleskom kampu magnet za brojne posetioce sa Ostrva i supruge i devoje fudbalera neće biti jedini gosti. U ovom momentu ne možemo da potvrdimo ko će sve doći, ali očekujemo da će neke vrlo poznate dame boraviti kod nas. Luksuz i bezbednost koju pružamo odgovara njihovim zahtevima".

Hotel otvoren 1992. godine, svojevremeno je krevete iznajmljivao zvezdama poput Eltona Džona, Majkla Džekosna, Tajgera Vudsa i Opre Vinfri, a cena je - blizu četiri hiljade funti za noć.

Pretpostavljalo se da će lepše polovine biti smeštene na Mauricijusu koji se nalazi na četiri sata leta od Južne Afrike i gde su temperature nešto više.
Kako to neće biti slučaj, Kapelu ostaje da se nada da bi vremenski uslovi koji u San sitiju donose temperature oko nule tokom noći mogli da odvrate pojedine dame da putuju u Afriku.

0 comments:

Постави коментар