понедељак, 15. фебруар 2010.

Trifunović: Partizan je pobedio jer je imao veći moral. Mi nismo odgovorili na pravi način !


Duško Vujošević, trener Partizana, pohvalio je igru večitog rivala.

"Osetilo se koliko je utakmica sa Marusijem u Evroligi bila bitna za nas. Uz to smo se i kasno vratili pa smo imali smo manje vremena da se dobro spremimo. Zvezda je znatno podigla nivo igre, mnogo je agresivnija i dosta menja stil pa uspeh u Evrokupu nije slučajan. Da su nas dobili bilo bi 2:0 za njih u ovoj sezoni što bi im mnogo značilo".

Partizan je odigrao znatno bolje nego protiv Marusija, što se osetilo, ali Vujošević nije u potpunosti zadovoljan prikazanim.

"Zadovoljan sam borbenošću igrača ali ne i igrom u svim segmentima. Moramo još neke finese za popravimo za Kup. Utakmica je bila odlična, derbi je uvek više od igre, a zahvaljujem se navijačima na velikoj podršci".

Zvezdin trener, Aleksandar Trifunović sa druge strane nije bio zadovoljan igrom svog tima u odbrani, istakavši česte poena Partizana iz dodatnih bacanja.

"Partizan je pobedio jer je imao veći moral. Mi nismo odgovorili na pravi način. Nismo dobro kanalisali energiju. Previše smo padali u odbrani, a sedam puta smo primili faul-koš što ne sme da se događa. Brzo smo ušli u probleme sa prekršajima, posebno naši šuteri Kešelj i Videnov", istakao je Trifunović koji je takođe pozdravio podršku navijača obećavši bolje igre tima u budućnosti.

0 comments:

Постави коментар