понедељак, 15. фебруар 2010.

Lukić: Molim crveno-belu javnost za još malo strpljenja


Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda kaže da igra “crveno-belih” neće biti drugačija od onoga što smo videli jesenas.

“Nismo odustali od našeg sistema rada korak po korak i meč po meč. Napravili smo žestoku konkurenciju u ovom prelaznom roku i to se vidi na svakom treningu i meču. Neka vas ne zbunjuje što neki igrači nisu na očekivanom ili željenom nivou, mislim na novajlije, jer teret Zvezdinog dresa je veliki. Zadovoljan sam slikom koju sam video ovde u Antaliji”, kaže Lukić.

Lukić se takođe osvrnuo i na urađeno u ovom prelaznom roku, komentarišući Zvezdinu materijalnu situaciju.

“Činjenica je da nismo prodali nijednog igrača i to je odlično sa fudbalske strane. Ujedno uspeli smo da zbog toga ne upadnemo u problem, uspeli smo da makar ove zime ne zavisimo samo od transfera kad su finansije u pitanju, i to jeste naš cilj. Rukovodstvo radi puno i kvalitetno i uspeva da reši finansijske probleme i mimo transfera. Zvezdin igrač ima cenu i kad nema cene nema ni posla ili prodaje. Sada mogu da kažem da do kraja proleća nećemo imati problema”, izjavio je predsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

Takođe, tema generalnog sponzora je uvek aktuelna.

“Molim crveno-belu javnost za još malo strpljenja. Svoje obaveze rešavamo i bez imena na grudima i nećemo da bilo ko bude generalni sponzor Crvene zvezde. Uskoro ćete videti i taj plod našeg rada”, rekao je prvi čovek Zvezde.

Novinari u Antaliji su pitali Vladana Lukića i o statusu Dragana Džajića u klubu.

“Mi, Zvezdaši, smo vaspitani da poštujemo svoje legende. Dragan Džajić je jedan od velikana našeg kluba i to nikada nećemo kriti i on je zauvek deo svog kluba. Na odluke suda i istražnih organa nikako ne utičemo. Neka svako radi svoj posao”, kaže Lu

0 comments:

Постави коментар