понедељак, 15. фебруар 2010.

Pantelić zaradio žuti karton, PSV nastavlja sa dobrim rezultatima


Bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Biševac igrao je svih 90 minuta za Valensijen, koji je do desete ligaške pobede došao u duelu sa Nicom (2:1). Monpelje je savladao Grenobl sa 1:0, a Danijel Ljuboja je za poraženi tim, takođe, odigrao svih 90 minuta, dok je Milivoje Vitakić presedeo meč na klupi za rezervne igrače.

Lion je minimalnim rezultatom savladao ekipu Lansa, za koju je Nenad Kovačević igrao do 84. minuta, dok Dejan Milovanović nije bio u sastavu tog tima. Ove nedelje nisu igrali ni Nenad Džodić (Monpelje), Mateja Kežman (PSŽ) i Ivan Stevanović (Sošo).

Lider Eredivizije PSV je nastavio sa dobrim rezultatima, a Toivonen sa golovima. "Filipsovci" su savladali Herakles sa 1:0 u gostima i tako zadržali čelnu poziciju, a Danko Lazović je solidno odigrao svojih 90 minuta. Tri boda manje ima Tvente, koji je ostao u trci pobedom nad Vitesom u gostima sa 2:1. Tri boda su upisana tek posle preokreta u finišu, koji je Slobodan Rajković posmatrao sa klupe.

Treće mesto na tabeli pripada Ajaksu koji je bio bolji od Herenvena sa 2:0. Marko Pantelić je odigrao svih 90 minuta, u finišu prvog poluvremena je zaradio žuti karton zbog svađe sa sudijom, a na startu drugog dela upisao je još jednu asistenciju ove sezone za gol Romedala. Miralem Silejmani posmatrao je tu utakmicu sa klupe.


Standard je savladao Vesterlo sa 1:0, a Milan Jovanović je u igru ušao u 78. minutu umesto Mehdi Gonsalesa. Prošle nedelje konačno je zvanično potvrđeno da će srpski fudbaler karijeru od leta nastaviti u Liverpulu. Nemanja Rnić nije imao priliku da igra ovog vikenda, pošto je meč Šarloa - Anderleht odložen, kao i još četiri meča belgijskog prvenstva.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević stigao je do prve pobede na klupi kiparskog Apolona na gostovanju Doksi minimalnim rezultatom. U pravom malom srpskom „obračunu“ Anortozis Slavoljuba Muslina i Predraga Ocokoljića savladao je na strani Etnikos Ahnas. Domaćem treneru Svetozaru Šapuriću bili su na raspolaganju Milan Belić, Ivan Petrović, Zoran Stjepanović i Miljan Mrdaković koji je ublažio poraz na 3:1.

Jedan od najboljih igrača švajcarskog Ciriha Milan Gajić vratio se na teren posle sedmodnevne pauze. Njegov tim je gostovao Sionu za koji nastupa Goran Obradović i u vrlo neizvesnoj utakmici na kraju su podeljeni bodovi – 1:1. Gajić je ušao u igru u 46. minutu i odmah je uspeo da zatrese mrežu, ali i da dobije žuti karton.

Najveće iznenađenje proteklog kola grškog prvenstva pripredila je Kavala koja je u Atini savladala Panatinaikos ezultatom 2:0. U gostujućem timu Ivan Gvozdenović proveo je na terenu samo 27 minuta i za to vreme uspeo je da zaradi žuti karton. Fudbaler PAOKa Vladimir Ivić pružio je još jednu dobru partiju u minimalnoj pobedi solunskog tima nad Janjinom.

0 comments:

Постави коментар