понедељак, 15. фебруар 2010.

Srpski igrači u Premijerligi


Srpski fudbaleri ni ove nedelje nisu prikazali zapažene igre, naši reprezentativci su bili povređeni i zbog toga su propustili mečeve svojih timova.

Čelsi je izgubio od Evertona rezultatom 2:1 u Premijer ligi, a krivicu za poraz preuzeo je na sebe kapiten ekipe Džon Teri, koji je prethodnih dana bio u centru pažnje zbog seks skandala. Bane Ivanović bio je na terenu svih 90 minuta i dobro obavio svoj posao uprkos neuspehu svog tima. Poraz od Evertona, Čelsi je preboleo trijumfom nad Kardifom 4:1 i plasmanom u četvrtfinale FA kupa. Ivanović je taj susret posmatrao sa klupe kao i Nemanja Matić.

Mančester Junajted nije iskoristio poraz Čelsija već je remizirao sa Aston Vilom 1:1 na Vila Parku. Nemanja Vidić ponovo nije bio u sastavu Mančestera, a mediji uveliko spekulišu da će srpski defanzivac na leto napustiti Old Traford. Među zainteresovanim za Vidića je i gradski rival Mančester Siti.

Portsmut je takođe obezbedio mesto u narednoj fazi FA kupa pobedom nad Sautemptonom, a Duško Tošić nije debitovao za svoj novi tim, iako je bivši fudbaler Verdera dobio radnu dozvolu protekle nedelje i potpisao jednoipogodišnji ugovor sa engleskim premijerligašem.

Oporavkom Krisa Kirklanda, golman repreznetacije Srbije Vladimir Stojković u potpunosti je izgubio mesto u timu Vigana koji je igrao nerešeno 1:1 sa Stouk Sitijem. Od dolaska u Englesku bivši golman Crvene zvezde branio je vrlo loše i na četiri utakmice primio sedam golova. Nenad Milijaš je proveo na 80. minuta u pobedi svog Vulverhemptona nad Totenhemom minimalnim rezultatom.

0 comments:

Постави коментар