понедељак, 15. фебруар 2010.

Kolarov igrao svih 90 minuta, Aleksić i Smiljanić debitovali


Fudbaleri Lacija savladali su Parmu sa 2:0. Gosti su ostvarili veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak, a za ’nebeskoplave’ svih 90 minuta igrao je Aleksandar Kolarov.

Udineze je poražen na ’San Siru’ rezultatom 3:2, a Aleksandar Luković je celu utakmicu proveo na klupi za rezervne igrače, dok Dušan Basta ponovo nije igrao zbog povrede. Fiorentina je poražena na gostovanju u Đenovi od Sampdorije (2:0), a Adem Ljajić je dobio priliku od 69. minutu kada je zamenio Manuela Paskvala, dok je Vlada Avramov poraz 'Viole' posmatrao sa klupe. Na klupi domaćeg tima bio je Stefan Šćepović, ali nije dobio priliku da zaigra.

Đenoa je posle velike borbe poražena u Torinu od Juventusa rezultatom 3:2, a za goste je u 88. minutu debitovao mladi reprezentativac Srbije Danijel Aleksić, dok Nenad Tomović i povređeni Boško Janković ponovo nisu bili u sastavu gostujuće ekipe. Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković, takođe, zbog povrede još uvek nije u kombinaciji za tim Intera.

Milan Stepanov je ponovo proveo svih 90 minuta u pobedi Malage nad Rasingom rezultatom 3:0, dok je Ivica Dragutinović zbog povrede rebara preskočio Seviljin okršaj sa Osasunom u kojem je ekipa sa ’Sančes Pishuana’ slavila minimalnim rezultatom.

Milan Smiljanić
je debitovao za Sportng iz Hihona u remiju sa Valensijom 1:1. Bivši kapiten Partizana ušao je u igru u 87. minutu. Sa druge strane, Nikola Žigić ponovo nije dobio šansu i svih 90 minuta je proveo na klupi tima sa Mestalje. Ivan Obradović još ne igra za Saragosu zbog povrede.

0 comments:

Постави коментар