уторак, 16. фебруар 2010.

Zvezda - Leh, 1:3


U poslednjoj proveri na pripremama u turskoj Antaliji, fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od poljskog Leha sa 3:1.

Golove za trećeplasiranu ekipu poljskog prvenstva postigli su Arboleda u 15, Peško u 37. i reprezentativac Levandovski u 60. minutu, dok je jedini gol za Zvezdu, kao i u duelu protiv Slavije u nedelju, postigao Aleksandar Jevtić u 70. minutu.

Poljski tim se bolje snašao u duelu sa jesenjim šampionom Jelen Suprelige. Fudbaleri Leha iskoristili su greške Crvene zvezde, dok su ‘crveno-beli’ promašili nekoliko odličnih šansi, posebno u drugom poluvremenu.

Crvena zvezda se u utorak vraća u Beograd, a prvi protivnik ekipe Vladimira Petrovića u prolećnom delu sezone biće Jagodina koja na ‘Marakani’ gostuje 27. februara.

Zvezda je tokom priprema u Antaliji pobedila bugarski Liteks (2:0) i sarajevsku Slaviju (1:0), igrala nerešeno sa japanskom Hirošimom (1:1), a izgubila od austrijskog Matersburga (0:1) i Leha.

Crvena zvezda: Stamenković, Ninkov, Đorđević, Mikić, Ignjatijević, Savio, Isah, Blažić, Lazetić, Trifunović i Lekić. Igrali su još: Pavlović, Savić, B. Đorđević, S. Reljić, Bogdanović, Nikolić, Kadu, Jevtić, Perović.
Leh: Kotorovski, Đurđević, Arboleda, Levandovski, Zapotoka, Štilić, Krivjec, Peško, Bosacki, Injac i Vojtkovjak.

0 comments:

Постави коментар