петак, 12. фебруар 2010.

Bundesliga, 22 kolo


Van Galova mašinerija ruši sve pred sobom, ubedljive pobede se ređaju u nizu, najnovija je bila u Kupu nad Grojter Firtom od 6:2, a u 22. kolu Bundeslige na velikim iskušenjima protiv Robena, Milera, Riberija i ostalih biće Neven Subotić, sa ekipom Dortmunda, kojoj ovo gostovanje dolazi u prilično nezgodnom trenutku.

Posle dva uzastopna poraza od Štutgarta i Ajntrahta, ''milioneri'' su pokvarili odličan utisak koji su ostavili na početku drugog dela sezone.

Najveći rival Bavarcima u borbi za titulu, ekipa Leverkuzena pokušaće da održi korak pobedom nad posrnulim šampionom Volfsburgom.

Zoran Tošić bi trebalo da bude u startnoj postavi Kelna na teškom gostovanju u Gelzenkirhenu, dok Pejčinović i Kačar najverovatnije ponovo neće bit u ekipi Herte na Olimpijskom stadionu protiv Majnca.

Sve bolje igre Štutgart će pokušati da potvrdi i protiv neugodnog Hamburga, a ostaje da se vidi da li će ovoga puta Zdravko Kuzmanović dobiti priliku od prvog minuta.

Miloš Marić je neizvestan za meč sa Hofenhajmom zbog lakše povrede, a Verder će posle plasmana u polufinale Kupa pokušati da dođe do bodova i u Hanoveru.

Bundesliga, 22. kolo

Petak:
20.30h Menhengladbah - Nirnberg

Subota, 15:30h:
Leverkuzen - Volfsburg
Štutgart - Hamburg
Bohum - Hofenhajm
Hanover - Verder
Herta - Majnc
18.30h Bajern - Dortmund

Nedelja:
15.30h Šalke - Keln
17.30h Ajntraht - Frajburg

Tabela: Leverkuzen 45 bodova, Bajern 45, Šalke 42, Hamburg 36, Dortmund 36...

0 comments:

Постави коментар