субота, 13. фебруар 2010.

Dolazak Džeka i Krasića poredi se sa dolaskom Van Bastena i Gulita u drugoj polovini osamdesetih


Kupovina Van Bastena i Gulita u drugoj polovini osamdesetih je okrenula sudbinu kluba i uspostavila dominaciju u evropskom fudbalu koja je rezultirala sa tri titule evropskog šampiona.

„Džeko je navijač Milana, neko ko uopšte ne dovodi u pitanje svoju privrženost klub. Radi se o igraču visoke klase koji regularno daje golove, čak i kada tim ima lošu sezonu. Možemo samo da zamislimo šta bi se dogodilo ukoliko bi ga uparili sa Patom“, kaže se u komentaru na jednom od Milanovih sajtova.

Krasića ocenjuju kao jednog od igrača svetske klase koji je zaobilaznim putem stigao na veliku scenu.

„Njegovo dovođenje je komplikovano, iako on želi u Milan. Problem je što većina vrhunskih klubova ima istu ideju, da ga kupi od CSKA, koji neće popustiti, cena je 15 miliona evra. Likom podseća na Nedveda, ima iste fizičke karakteristike, a i sjajnu tehniku. On bi zaista ovaj tim mogao da odvede na veći nivo“, dodaju Italijani.

Videćemo šta će se dešavati, ali navijače Milana greje nade da će sponzorski novac od šeika Al Maktuma, to jest „Emirejtsa“ biti uložen u dva igrača sa Balkana, koji bi Milan mogli da vrate u vrh.

0 comments:

Постави коментар