недеља, 7. фебруар 2010.

Haos u Partizanu!


Tuča Lomića i Jovanovića u Antaliji izazvao zemljotres u klubu iz Humske, koji je već bio uzdrman aferama ,Đorđević, i ,Moreira,. Stevanović: Ovo je sve pokvarilo, kazne će biti rigorozne!

Zemljotresi u Partizanu ne prestaju, međutim, trener Goran Stevanović tvrdi da će stati na put haosu koji je, očigledno, zavladao u Humskoj! Posle afera „Đorđević" i „Moreira", novi skandal u redovima srpskog šampiona izazvali su defanzivci Marko Jovanović i Marko Lomić kad su se u petak uveče, kao najgori uličari, potukli u hotelu u Antaliji!

Do tuče je došlo po završetku večere, i to zbog vređanja. Navodno je Lomić nazvao Jovanovića „indijancem", što se mladom štoperu nije dopalo. Usledile su još žešće uvrede, a zatim je došlo do udaranja. Sve to posmatrali su gosti hotela i beogradski izveštači.

Sukob je nakratko prekinut kad je Mladen Krstajić izveo Jovanovića iz hotela, dok je Saša Ilić pokušavao da smiri Lomića. Međutim, Jovanović se vratio u hotel i ponovo pokušao da se obračuna sa Lomićem, uzvikujući: „J... ću ti mamicu, kome ti da je indijanac!" Umešali su se i ostali igrači i konačno ih razdvojili.
Lomić i Jovanović već su kažnjeni oduzimanjem 40 odsto prihoda od ugovora, a moguće je da će im po povratku u Beograd biti uručeni i otkazi. Stevanović je priznao da je ovaj incident žestoko uzrdrmao njegov tim.

- Verujte, meni je sve ovo najteže palo. Skoro tri nedelje na pripremama pokušavamo da izgradimo nešto i taman kad smo sklopili mozaik, dogodilo se ovo. Dan uoči sukoba Jovanovića i Lomića konstatovali smo da su pripreme bile odlične. Međutim, ovo je sve pokvarilo - rekao je Stevanović.

Šef stručnog štaba crno-belih, ipak, čvrsto veruje da će uspeti da sačuva ekipu od potpunog raspada.

- Ovakve stvari, iako su ružne, dešavaju se i normalne su u sportu. Neću dozvoliti da sve ono dobro što smo uradili zbog ovog incidenta padne drugi plan. Svako mora da snosi posledice za svoje postupke. A posledice će biti rigorozne. Po povratku u Beograd biće donete neke teške, ali pravedne odluke, jer klub ne može da trpi takvo ponašanje - najavio je Plavi.

Stevanović nije želeo da kaže kakvu kaznu za Jovanovića i Lomića ima na umu.

- Svoje mišljenje o svemu ću predočiti klubu i očekujem da se donesu prave odluke. Kakve će to odluke biti zasad ne mogu da kažem, ali sve će biti poznato veoma brzo. Svima nam je u interesu da se čitava situacija razreši što pre, za dan ili dva - poručio je Stevanović.

Nema sumnje da je atmosfera u ekipi Gorana Stevanovića ovim incidentom žestoko poremećena, i to već treći put ove zime. Najpre je dojučerašnji kapiten Nenad Đorđević na nezapamćeno bezobrazan način, pismom, odstranjen iz ekipe. Iskusni štoper javno je optužio čelnike kluba da su ga sklonili iz nefudbalskih razloga, a sve je kulminiralo žestokom svađom između njega i predsednika Dragana Đurića.

Taman što se prašina u medijima slegla, usledilo je prepucavanje između člana Uprave Alberta Nađa i najboljeg igrača Almamija Moreire. Poslednju reč imao je Nađ, koji je optužio Moreiru da je ljubomoran na povratnika Sašu Ilića, međutim, Portugalac je obećao da mu neće ostati dužan.

0 comments:

Постави коментар