понедељак, 8. фебруар 2010.

Mlađan Šilobad: Sve činjenice su na našoj strani, tako da nema panike !


Partizan će nakon dobijanja obaveštenja od Evrolige o žalbi Bareslone imati 24 časa da odgovori, odnosno da pismenim putem izvesti Evroligu o svojim argumentima. Crno-beli smatraju da dilema nema i da snimak nije trebalo ni gledati

”Sve činjenice su na našoj strani, tako da nema panike. Snimak koji, po pravilima, sudije nisu smele da koriste, jasno pokazuje da smo u pravu. Nema govora da bi lopta ušla u koš”, kaže poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad.

Crno-beli ne strahuju za odluku Evrolige i smatraju da nema razloga da žalba Barselona dođe u ruke disciplinskog sudije Patrik Granžan.

”Naša pobeda čista kao suza, nema govora o kršenju pravila prilikom Robertsove reakcije. Igrači su potpuno mirni, jer znaju da su pobedili. Nadam se da će Evroliga doneti odluku do duela s Marusijem u četvrtak, jer bi u suprotnom, ma koliko čudno zvučalo, bila ugrožena regularnost. Nema razloga da disciplinski sudija interveniše, kao što nije bilo razloga da se gleda snimak”, zaključuje Mlađan Šilobad.

0 comments:

Постави коментар