петак, 12. фебруар 2010.

Murinjo kažnjen sa 18 hiljada eura !


Trener Intera, Žoze Murinjo moraće da plati kaznu od 18 hiljada eura zbog svojih nedavnih izjava, u kojima dovodi u sumnju regularnost Serije A, a sve to posle utakmice protiv Milana.

Disciplinska komisija je takođe izrekla kaznu i za izvršnog direktora, Ernesta Paolila i sam klub. Oni će morati da plate 20, odnosno 38 hiljada eura.

I Murinjo, i Paolilo, bili su pod postupkom Disciplinske komisije zbog izjava da se vrši orkestrirana borba protiv toga da Inter odbrani titulu prvaka Italije.

Inter je pobedio Milan rezultatom 2 : 0 i time povećao svoju prednost na vrhu tabele u odnosu na pratioce. Njih dvojica su smatrala da im je igranje na tom meču bilo znatno otežano posle direktnog isključenja Vesilja Snajdera u prvom poluvremenu zbog ironičnog aplaudiranja sudiji.

Milanski rivali za manje od 12 sati nastavljaju borbu za primat u italijanskom fudbalu. Milan večeras od 20.45 dočekuje Udineze, dok Inter u nedelju u isto vreme gostuje ove sezone sjajnom Napoliju, koji je “crno-plave” pobedio u poslednja tri susreta na svom terenu, i to svaki put rezultatom 1 : 0.

0 comments:

Постави коментар