уторак, 2. фебруар 2010.

Pantelić zablistao


Marko Pantelić, napadač Ajaksa golom u Klasikeru obeležio povratak posle oporavka od povrede. Njegov tim nije uspeo da odnese sva tri boda iz Roterdama, pa zbog toga sreća nije potpuna, ali postignuti gol mu mnogo znači kako bi povratio samopouzdanje.

''Odigrao sam posle povrede dva meča u razmaku od četiri dana, a gol protiv Fejenorda mi mnogo znači. Zadovoljan sam svojim nastupom u derbiju, ali mi je žao što nismo osvojili tri boda'', ističe Pantelić.

Pantelić stiže da prati rad svojih saigrača iz reprezentacije.

''Vlada Stojković je znao da ga u Viganu čeka teška borba za opstanak, ali najvažnije je da dobro brani. Dok nije došao, Vigan je primao i po četiri-pet golova, jednom čak i devet. Zahvaljujući Stojkoviću nije više tako.

Stanković će se uskorto vratiti posle povrede, šteta je što se povredio Dragutinović, ali je sreća u nesreći što će imati priliku da se odmori posle napornog perioda u januaru'', smatra Pantelić.

Prvi protivnik Srbiji na Mundijalu je selekcija Gane, koja je u nedelju poražena u finalu Kupa Afrike u Angoli od Egipta. Pantelić smatra da nije vredelo snimati Ganu na ovom takmičenju, jer će na Mundijalu nastupiti u znatno drugačijem sastavu.

''Nedostajalo im je sedam-osam igrača na Kupu Afrike, a na Mundijalu će biti kompletni. Ipak, mi treba da budemo okrenuti sebi, da nas interesuje naša igra i forma, da znamo koliko vredimo i da pružamo maksimum na terenu'', poručuje Pantelić.

0 comments:

Постави коментар