четвртак, 4. фебруар 2010.

Partizan hit u Evropi!


Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zahvalio je svojim igračima na zalaganju i borbenosti koji su doveli do toga da crno-beli pobede Barselonu (67:66), do srede jedinu nepobedivu ekipu u Evroligi! Vujošević je istakao da ovakvi trijumfi daju smisao trudu koji on i njegovi momci ulažu na treninzima.

Vujošević nije zaboravio ni navijače, za koje je rekao da su napravili neverovatnu atmosferu, od koje su se uplašile i skupe barsine zvezde, koje su već posle prvih nekoliko minuta meča gubile sa 10:0!

- Igračima i navijačima - veliko hvala. Hvala igračima. Stvarno radimo mnogo, ja se najbolje osećam na terenu, ali kada dođu uspesi, sve to dobije smisao. Hvala im na tome. Ne treba zaboraviti koliko nam Marić nedostaje - rekao je Vujošević.

Trener crno-belih je odlukom da ne pravi faul u poslednjem napadu i prednost od jednog poena brani zonskom odbranom potpuno zbunio gostujuće košarkaše.

- Ja u principu pravim faul. Međutim, objektivno, tokom meča su dosta teško davali koševe. Pretpostavio sam da očekuju faul i da ne očekuju zonu. Sa presinga smo prešli na zonu, oni nisu izabrali najbolji šut. Naravno, neću odustati od principa da pravim faul u ovakvim situacijama, ali sam u tom trenutku smatrao da je tako bolje. Da se nije ovako završilo, drugačije bismo pričali - kaže prvi strateg crno-belih.

0 comments:

Постави коментар