среда, 3. фебруар 2010.

UO Partizana: Usvojen plan rada za 2010. godinu i definisani ciljevi kluba u tekućoj godini !


''Dana 01.02.2010. godine Upravni odbor FK „Partizan“ je održao svoju redovnu sednicu na kojoj je razmatrana realizacija petogodišnjeg programa rada i razvoja usvojenog na izbornoj Skupštini kluba održanoj 21.12.2009. godine i pitanja iz tekuće problematike rada kluba.

Usvojen je plan rada kluba za 2010. godinu, kao deo realizacije petogodišnjeg programa. Izvršena je podela zaduženja radi ostvarivanja strateških ciljeva definisanih od strane Skupštine kluba: očuvanja vodeće pozicije u srpskom fudbalu, jačanja klupskog brenda u zemlji i inostranstvu, racionalnijeg i ekonomičnijeg poslovanja, proširenja klupske infrastrukture, afirmacije talentovanih igrača iz omladinske škole.

Upravni odbor je zaključio da će realizacija plana rada biti njegov najvažniji zadatak u narednoj godini i da će se njegovo izvršenje redovno pratiti. U tom cilju imenovani su predsednici komisija Upravnog odbora zaduženih za odgovarajuće segmente rada i poslovanja kluba.

Posebna pažnja je posvećena prelaznom roku i pripremama za prolećni deo sezone. Konstatovano je da je zimski prelazni rok bio blagovremeno isplaniran od strane stručnog štaba I tima u cilju jačanja ekipe za prolećni deo sezone i stvaranja osnove za uspešnije nastupe u evropskim kupovima u odnosu na prethodne sezone.

Dovedeno je 5 pojačanja, 4 iz domaćih klubova i povratnik iz inostranstva, dugogodišnji prvotimac Saša Ilić. Od standardnih prvotimaca klub je napustio samo Adem Ljajić, čiji je odlazak bio odavno isplaniran. Željeni cilj je da Partizan ima jači i kompletniji tim u odnosu na jesenji deo sezone i zbog toga je odbijeno nekoliko ponuda za transfer prvotimaca kluba.

Na zimske pripreme u Tursku odvedeni su svi igrači na koje se računa za sastav I tima i svi oni su, kao i na početku svakih priprema, ravnopravni u konkurenciji za mesto u timu. Svoj status zaslužiće isključivo na osnovu rada i učinka, bez unapred utvrđenih privilegija'', ističe se u saopštenju.

0 comments:

Постави коментар