уторак, 2. фебруар 2010.

Veličković: Padali su PAO, TAU i ostali, a što ne bi i Barsa ?!


Novica Veličković nalazi se u ulozi savtenika doskorašnjih saigrača u crno-belim dresovima, a kao i uvek ne napušta ga optimizam. Zvezda Reala ne osporava kvalitet Barselone, ali smatra da Partizan ima šansu da nadigra Navara i kompaniju u paklu Pionira.

"Barsa je trenutno u strašnoj formi i moram prizanti da bi bilo iznenađenje da ih Partizan dobije, ali čuda su u sportu uvek moguća. Katalonci znaju da dolaze u pakao i da ih čeka težak meč", kaže Veličković.

Novica "ubica" smatra sa svaki tim ima svoje mane i da ako meč uće u neizvesnu završicu Partizanove šanse za uspeh rastu.

"Barselona je jedan atletski moćan tim koji stvarno igra vanserijsku košarku. Kad ih krene, ne znaš odakle udara. Ipak niko nije perfektan. Partizan prvo mora da odigra bez straha i da proba kao protiv Panatinaikosa, da se što duže održi u egalu. Ako sa Barselonom uđeš u egal završnicu, moguće je pobediti ih", uverava Novica Veličković.

Nije zaboravio srpski reprezentativac da podseti i na činjenicu da Barselonu čeka pun Pionir i da onda nikome nije svejedno.

"Ma, Pionir je čudo, toga nema nigde. Arena je totalno druga priča. Dobro je što iza sebe imaš 22.000 navijača, ali ja sam mnogo više vezan za Pionir. Padali su PAO, TAU i ostali, a što ne bi i Barsa", zaključuje Veličković.

0 comments:

Постави коментар