уторак, 9. фебруар 2010.

Vidiću pada cena


Mančester junajted više ne može da očekuje 35 miliona evra od prodaje Vidića. Cena srpskog reprezentativca sada je drastično spuštena. Čelnici "Đavola" su spremni da ga prodaju Milanu za cenu od 17 do 19 miliona evra!

Najbolji štoper sveta napustiće Mančester jer su odgovorni sa „Old Traforda" odlučili da skoro prepolove obeštećenje za sjajnog defanzivca zbog velike finansijske krize i nemogućnosti da zainteresovani klubovi „iskeširaju" letos traženih 35 miliona evra.

Zbog svega navedenog rukovodstvo Milana će diplomatskom akcijom već ovih dana pokušati da obezbedi dolazak snažnog Srbina na „San Siro". Naime, klub iz prestonice mode je spreman da za „užičku stenu" izdvoji potrebnih 20 miliona evra i prema određenim informacijama, „rosoneri" su već obezbedili preko potreban novac za transfer decenije. Mašinerija kojom rukovodi premijer Italije Silvio Berluskoni ovih dana potpisaće sponzorski ugovor sa kompanijom „Flaj Emirejts", vredan 60 miliona evra, a „Korijere delo sport" tvrdi da će deo sredstava biti utrošen kako bi se realizovala „misija Vidić".

Na prodaju Vidića po povoljnoj ceni sigurno je uticala i povreda lista koja već šest sedmica muči srpskog asa.

Inače, u svlačionici se razgovaralo o Vidićevom odlasku, dok je menadžer kluba ser Aleks Ferguson rekao svojim najbližim saradnicima da se srpski reprezentativac odavno „ne oseća kao deo Junajteda" i da je zbog toga najbolje da ode.

0 comments:

Постави коментар