петак, 12. фебруар 2010.

Vujošević :Marusi je ekipa koja ima snažan kolektiv koja igra timski i zaslužili su pobedu


Duško Vujošević, trener Partizana smatra da je Marusi zasluženo trijumfovao ali da nije siguran u fer suđenje Portugalca.

„Čestitam ekipi Marusija na zasluženooj pobedi. Nismo odigrali treću u nizu, kao što su bile utakmice sa Panatinaikosom i Barselonom. Malo smo se stegli zbog važnosti susreta. Oni su inače ekipa koja kontroliše ritam utakmice i igra na mali rezultat, a uspeli su da nametnu baš takav ritam", rekao je Vujošević posle meča, a prenosi zvanični sajt crno-belih.

Strateg prvaka Srbije i NLB lige nije propustio priliku da se osvrne i na deljenje pravde od strane portugalskog arbitra Lopeza, iako je istakao da su crno-beli najveći krivci za ovaj poraz.

"Nama u napadu, osim što smo šutnuli 22/3, pojedina rešenja nisu bila najbolja u datoj situaciji. Marusi je ekipa koja ima snažan kolektiv koja igra timski i zaslužili su pobedu večeras. Ali ono što apsolutno ne služi na čast nikome to je ponašanje i suđenja portugalskog sudije Lopeza, koji je imao tendenciju i bitno uticao na rezultat. Ne bih voleo, još jednom naglašavam, da se odluka o žalbi Barselone bilo kod koga tumači kao mogućnost da se u budućnosti Partizanu nanese šteta. Na neki način to je bilo večeras. Ali mi smo osnovni krivci za poraz. Podvlačim još jednom da je portugalski sudija imao tendenciju i da svako ko malo poznaje košarku i želi da vidi, to jasno vidi“, rekao je Vujošević.

0 comments:

Постави коментар