недеља, 7. фебруар 2010.

Hrvatska "Bingo" za Srbiju!


Iskusni bek Sevilje Ivica Dragutinović takođe ističe da bi selekcija Hrvatske predstavljala „bingo" iz prvog šešira i naglašava da bi u duelima sa „šahovničarima" selekcija Srbije imala jedinstvenu priliku da pokaže ko je gazda u balkanskim okvirima.

- Daj bože da dobijemo Hrvate. Smatram da su oni mnogo lakši rival od Španije ili Engleske. Naravno, velika prašina bi se podigla uoči susreta u Beogradu i Zagrebu, ali bila bi to prava prilika za pojedine mlade igrače da osete atmosferu pravog spektakla. U tim susretima mogli bismo da pokažemo da je Srbija apsolutni fudbalski vladar na prostorima bivše Jugoslavije i Balkana. Iskreno, samo razmišljam o rivalu iz prvog šešira jer smo od ostalih selekcija za klasu jači - jasan je Dragutinović.

Za razliku od Dragutinovića, vezni fudbaler Standarda Milan Jovanović ne bi voleo da bude akter antologijskih mečeva sa Hrvatskom.

- Ne bi bilo dobro da igramo sa Hrvatskom. Uoči tih utakmica najmanje bi se pričalo o fudbalu, zbog toga smatram da bi idealni rivali iz prvog šešira bili Portugal ili Italija. Bugarska bi nam „legla" jer smo pokazali da sa njima znamo da igramo. Voleo bih i da izbegnemo „moje" Belgijance. Slabo su odigrali dva vezana ciklusa, a nekad moraju da se vrate, jer imaju dobar tim - kaže je Jovanović.

0 comments:

Постави коментар