понедељак, 08. фебруар 2010.

Karadžić: Srbija i pored Italije, ima dobre šanse da se nađe u završnici kontinentalne smotre fudbala !


Tomislav Karadžić, predsednik FSS, smatra da su naša i reprezentacija Italije favoriti za osvajanje jednog od prva dva mesta u C grupi.
"Sastav grupe je dobar i Srbija, pored Italije, ima dobre šanse da se nađe u završnici kontinentalne smotre fudbala. Naknadne analize i igra naše ekipe pokazaće da li je sud na osnovu prvih utisaka bio ispravan", rekao je Karadžić posle žreba kvalifikacionih grupa za šampionat Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Ratomir Dujković, selektor mlade fudbalske reprezentacije ocenio je da će naš seniorski tim voditi borbu sa Italijom za prvo mesto u C kvalifikacionoj grupi za šampionat Evrope, koji će 2012. godine biti održan u Poljskoj i Ukrajini.

"Mislim da je C grupa, u kojoj se još nalaze Severna Irska, Slovenija, Estonija i Farska Ostrva, jako povoljna za nas. Severna Irska kao tipični predstavnik ostrvskog fubala i Slovenija, koja je učesnik Mondijala, ne smeju da se potcene", rekao je Dujković.

Oglasio se i Ljubiša Tumbaković povodom žreba kvalifikacionih grupa za prvenstvo Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, da se reprezentacija Srbije nalazi u korektnoj grupi i nema razloga za brigu, s obzirom na reputaciju koju je izgradila tokom kvalifikacija za Mondijal u Južnoj Africi.

"Srbija ima šansu da se iskaže u grupi C, gde su joj protivnici selekcije Italije, Severne Irske, Slovenije, Estonije i Farskih Ostrva. Italija je aktuelni prvak sveta i učesnik svih dosadašnjih svetskih i evropskih prvenstava ali to za nas nije problem, jer smo i protiv Francuske u minulim kvalifikacijama za Mondijal pokazali prave mogućnosti", naveo je Tumbaković.

0 comments:

Постави коментар