уторак, 2. фебруар 2010.

Karadžić: Stručni odbor će biti potpuno renoviran i osvežen !


Pred Mundijal u Južnoj Africi, predsednik FSS-a Tomislav Karadžić najavio da će na sednici Odbora za hitna pitanja biti donete bitne odluke!
Predsednik FSS-a najavljuje potpunu reorganizaciju Stručnog odbora, izbor novog predsednika ovog tela, izbor novog selektora mlađih kategorija, kao i promene na nivou škole fudbala.

''Izaći ćemo sa novim rešenjima na Odboru za hitna pitanja. Stručni odbor će biti potpuno renoviran i osvežen, jer nismo zadovoljni kako je do sada funkcionisao i verujem da će predloženo rešenje biti prihvaćeno od svih fudbalskih ljudi. Nema stajanja, ni opraštanja, želimo da ojačamo sve strukture pred Mundijal u Južnoj Africi'', ističe Karadžić.

Takođe je moguće da će doći do potpisivanja ugovora sa novim sponzorima!

''Veoma smo blizu zaokruživanja sponzorskog pula, dogovorili smo sponzorstvo sa još dve-tri firme, što ćemo obelodaniti sredinom februara i mislim da ćemo u miru i dobrom raspoloženju dočekati Svetsko prvenstvo'', dodaje Karadžić.

Svetska kuća fudbala je, prema Karadžievim rečima, odobrila odluku našeg Saveza o izboru baze u Johanezburgu. Predsednik FIFA Jozef Blater preko Ivana Ćurkovića uputio je pozdrave čelnicima FSS-a i podršku da nastave sa dosadašnjim radom.

''Ćurković je u punoj formi i naše je najveće 'pojačanje u prelaznom roku'. Razgovarao je sa Blaterom, kao i sa generalnim sekretarom Žeromom Valkeom o različitim temama i dobili smo njihovu punu podršku za dalji rad'', zadovoljan je Karadžić.

0 comments:

Постави коментар