четвртак, 11. фебруар 2010.

Letnja rasprodaja u Juventusu


Na leto pred nama, Juventus će prodati veći broj igrača, među kojima se nalaze i zvezde kao što su Amauri, Trezege i Melo, piše „Gazeto delo sport“.

Roberto Betega, sportski direktor italijanskog kluba je napravio plan za sledeću godinu u koji se ne uklapaju pomenuti igrači. Melo i Amauri bi bili prvo prodati, kako bi Juventus donekle povratio novac uložen u njih, a u drugoj „turi“ otišli bi Trezege, Džonatan Zebina i Mauro Kamoranezi.

Defanzivci Fabio Kanavaro i Fabio Groso su pod znakom pitanja i njihova budućnost u Juventusu još uvek nije poznata. Kristijan Molinaro i Tijago, koji su trenutno na pozajmicama, neće se vraćati u klubu. Mikele Paoluči će takođe biti prodat, iako se u januaru vratio sa pozajmice u Sijeni.

Martin Kaseres i Antonio Kandreva su takođe neizvesni, pošto još uvek nije poznato da li će Juventus uspeti da ih otkupi od Barselone i Udinezea.

Sa druge strane, Alesandro Del Pjero, Đorđo Kjelini, Mohamed Sisoko, Sebastijan Đovinko, Palo De Selje, Nikola Legrotalje i Đanluiđi Bufon će biti igrači na koje uprava Juventusa računa.

0 comments:

Постави коментар