понедељак, 8. фебруар 2010.

Stevanović: Ekipa u trkačkom smislu ne može da izdrži Ilića i Moreiru


"Trenutno, ekipa u trkačkom smislu ne može da izdrži obojicu zajedno na terenu što ne znači da neće moći kasnije. Isti je slučaj i dvojicom špiceva. Pobornik sam igre sa dva špica, jer Partizan stalno mora da igra na pobedu, a to je teško sa jednim napadačem. Međutim, koliko je ekipa ofanzivna ne zavisi od toga koliko špiceva ima u sastavu", rekao je Stevanović.

Goran Stevanović se osvrnuo na obavljene pripreme u Antaliji i tvrdi da je zadovoljan učinjenim!

„Od početka priprema smo govorili da želimo da budemo bolji iz dana u dana, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu i mislim da smo to na ovim pripremama u Antaliji to i ostvarili. Mislim da je vidljiv napredak i kad podvučemo crtu, možemo da budemo zadovoljni ovim delom priprema“, kaže Stevanović.

Partizan je u Turskoj izgubio od Brašova (0:3), igrao je nerešeno sa Ridom (0:0) i Dnjeprom (1:1), a savladao Hirošimu (2:0) i Liteks (3:2).

U vezi sa sukobom Lomića i Jovanovića, Stevanović je rekao:

„Sve je to normalno i sve to dožvljavam sa jednim mirnijim temperamentom. Mene zanima ono što se dešava na terenu, ono oko terena može da bude i podložno manipulacijama. Naša snaga je i da tu pokažemo zrelost kao klub i kao ekipa, da iz tih situacijama izađemo još bolji i jači. Sve te situacije su fudbalske i normalne, sve ekipe na pripremama imaju problema, tako je bilo i sa reprezentacijom na SP u Nemačkoj 2006. Ne smemo samo da dozvolimo da nam te situacije kreiraju sudbina“, rekao je Stevanović.

Fudbaleri Partizana u petak putuju u Sloveniju, gde će, osim treninga, biti odigran i test mea 14.2 protiv Kopra, a potom u i 16.2. u Udinama na stadionu Friuli od 18.00h protiv Udinezea.

0 comments:

Постави коментар