петак, 05. фебруар 2010.

Teri više nije kapiten!


Džon Teri je za samo 12 minuta izgubio kapitensku traku u engleskoj fudbalskoj reprezentaciji!

Toliko je naime trajao sastanak njega i selektora Engleske Fabija Kapela, koji je doneo takvu odluku posle ljubavne afere fudbalera Čelsija sa nekadašnjom devojkom njegovog saigrača iz reprezentacije Vejna Bridža.

"Posle dugog razmišljanja, odlučio sam da je najbolje da Teriju oduzmem kapitensku traku. Iako se on kao vođa tima na terenu uvek ponašao veoma pozitivno i profesionalno, morao sam da donesem ovakvu odluku u interesu reprezentacije Engleske", rekao je Kapelo.

Teri je kapiten nacionalnog tima postao u vreme kada je selektor bio Stiv Meklaren, a Kapelo je to potvrdio kada je 2008. godine preuzeo reprezentaciju Engleske.

Teriju nisu zatvorena vrata reprezentacije i još uvek postoji mogućnost da će igrati na Mundijalu u Južnoj Africi.

Novi kapiten engleza biće Rio Ferdinand, kako javljaju tamnošnji mediji.

Ljubavna afera Džona Terija bila je danima udarna vest u engleskim medijima, a on bi trebalo da na Dan zaljubljenih otputuje u Dubai i zatraži oproštaj od svoje supruge Toni koja se tamo nalazi sa njihovo dvoje dece.

Ipak, i jedna dobra vest za Terija. Njegova ljubavnica Vanesa Peronsel, sa kojom je imao petomesečnu aferu, objavila je saopštenje za javnost u kojem izražava žaljenje zbog toga što je Teri izgubio kapitensku traku u nacionalnom timu, ali je dodala i da neće nikome prodati prava na objavljivanje priče o njihovoj vezi.

"Odlučila sam da ne govorim u javnosti jer bi to samo dolilo ulje na vatru. Imam trogodišnjeg sina i on je moja glavna briga. Ne mislim da bi davanje intervjua za medije bilo u mom interesu sada. Ne želim više ništa da kažem o ovoj temi", rekla je bivša igračica u jednom noćnom klubu.

Teri zarađuje 170.000 funti nedeljno u Čelsiju, a njegov klub u potpunosti je stao iza svog kapitena.

0 comments:

Постави коментар