петак, 5. фебруар 2010.

Tuča u Antaliji



Velika mrlja pretposlednjeg dana priprema Partizana u Antaliji, skandal u režiji Marka Lomića i Marka Jovanovića!

Srpski izveštači koji prate Partizan u turskom letovalištu javljaju da su se dvojica prvotimaca crno-belih pošteno izmlatila i izvređala u baru hotela "Golf sereniti", samo koji trenutak nakon što su izašli iz restorana.

Za sada nije jasno zašto su se Jovanović i Lomić potukli. Ne zna se ni ko je prvi počeo, niti ko je koga udario, ali su se udarci jasno čuli, kao psovke i uvrede.

Ostali igrači su odmah razdvojili ratoborne igrače. Kapiten Mladen Krstajić uzeo je Jovanovića pod ruku i izveo ga iz hotela da ga smiri, dok je Saša Ilić razgovarao sa Lomićem.

Ali, ni tu se incident nije završio. Mladi reprezentativac Srbije Marko Jovanović ponovo je uleteo u hotel i uz reči: "Je**aću ti mamicu" krenuo ka Lomiću. Srećom, ostali fudbaleri Partizana su nekako uspeli da ih razdvoje.

Odmah potom, održan je sastanak igrača, stručnog štaba i Ratomira Babića i Alberta Nađa na kojem je odlučeno da se dvojici nervoznih igrača smanje godišnja primanja za 40 odsto.

"Oni će po povratku u Beograd morati u pisanoj formi da se izjasne o ovom događaju, a u ponedeljak će zasedati Upravni odbor, koji je inače upoznat sa svim dešavanjima i saglasan je sa donetom odlukom. Uprava će na toj sednici oodlučivati o njihovom daljem statusu u klubu i moguće je da budu raskinuti ugovori na štetu igrača", izjavio je portparol Patizana Marko Vjetrović, dodajući da je protiv Jovanovića i Lomića pokrenut disciplinski postupak.

Član Upravnog odbora Partizana Ratomir Babić istakao je da svi igrači konačno moraju da shvate da niko nije iznad kluba.

"Niko, bilo koji igrač, o bilo kome da se radi, ne može da bude iznad kluba i svako od njih mora da vodi računa o istoriji i tradiciji kluba! U svakoj nesreći ima nešto pozitivno, da se konačno neke stvari preseku i da svi shvate da je klub iznad njih", rekao je Babić.

Partizan u subotu završava pripreme u Antaliji kontrolnom utakmicom protiv Dnjepra.

0 comments:

Постави коментар