среда, 3. фебруар 2010.

Đuriću dosta priče u Nađu i Moreiri


Predsednik Partizana Dragan Đurić žestoko je pobesneo zbog konflikta koji je nastao između Alberta Nađa i Almamija Moreire na pripremama u Turskoj!

Đurić je izjavio da će Albert Nađ biti jedini član uprave koji će odlučivati o eventualnoj prodaji najboljeg fudbalera Partizana, iako je o ponudama za Lamina Dijaru i Ljubomira Fejsu morao da se zatraži stav kompletnog Upravnog odbora. Na radost navijača srpskog šampiona odbijena je konkretna ponuda Gacijantepa od 1,7 miliona evra za senegalskog golgetera, dok je stavljen „veto" na prodaju Fejse na januarskoj fudbalskoj pijaci.

Partizan je time praktično završio zimski prelazni rok, ali je ostalo jedino otvoreno pitanje Moreire. Međutim, na pominjanje imena najboljeg fudbalera Partizana u poslednje dve godine predsednik Đurić se žestoko razbesneo, odbijajući da iznese svoj stav o „slučaju Moreira" i oceni kakva je budućnost crno-bele desetke u klubu s Topčiderskog brda.


- Za mene je ta priča završena, možete da zovete Nađa. Ostaje li Moreira? Nikada nije ni odlazio- rekao je Đurić.

Takođe je nagovestio da će o sudbini Moreire odlučivati isključivo Albert Nađ!

- Već sam vam rekao da to pitate Nađa. Uopšte se time nisam bavio, niti me zanima. O njegovom statusu odlučivaće Nađ, ako stigne ponuda za Moreiru, onda će Albert odlučiti šta da radimo. Zovite njega, pa ga pitajte šta se dešava u Antaliji.

0 comments:

Постави коментар