среда, 3. фебруар 2010.

Rubio: U Beogradu nas očekuje veoma motivisana ekipa i najbolja publika u Evropi!


Ekipa Barselone je stigla u Srbiju! Najbolji igrač Barselone, Riki Rubio kaže da je svestan velike motivacije Partizana i da se najviše plaše sjajne publike!
Španac priznaje da je bio uplašen atmosfere u "Pioniru" kada je gostovao sa Huventudom pre tri godine.

- Partizanov teren je jedan od najtežih u Evropi. Uz to, oni su u prošlom kolu savladali aktuelnog prvaka Evrope Panatinaikos u gostima i to dovoljno govori o njihovoj jačini. Mi moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou ukoliko želimo da pobedimo - pričao je Rubio, braneći se od nekoliko navijača koji su došli da štipanjem provere da li je zaista reč o vanzemaljcu.

Barselona je ove sezone bez poraza u 11 utakmica u Evroligi, a na pitanje da otkrije u čemu je tajna nepobedivosti tima iz "Blaugrane", Rubio se najpre našalio.

- Ako vam otkrijem šta jedemo i šta radimo na treninzima onda će i drugi da budu poput nas, pa će da nas pobeđuju. Šalim se naravno, tajna je u tome da verujemo jedni drugima, igramo timski, nismo sebični. Pomažemo se međusobno, puni smo samopouzdanja. Trudimo se da iz dana u dan treniramo što jače i imamo želju da pobedimo u svakoj utakmici.

Rubio je, poput većine igrača Barselone, već imao priliku da oseti blizinu "grobara" i kaže da mu se to nije ni malo dopalo.

- Pre tri godine sam igrao u "Pioniru" sa Huventudom protiv Partizana i bio sam uplašen od atmosfere koju su napravili navijači Partizana. Oni su jedni od najboljih navijača i noćna mora su za goste. Ipak, svaki igrač voli da dođe ovde i igra u ovakvoj atmosferi koju pravi beogradska publika - rekao je na kraju mladi plej Barselone.

0 comments:

Постави коментар