понедељак, 8. фебруар 2010.

Vidića muči neobična povreda lista


Srpski reprezenativac nedavno je primljen na kliniku „Blekberi" u Milton Kejnsu, pošto nijednim tretmanom ne može da izleči neobičnu povredu lista!

Nemanja već neko vreme odlazi na tajne terapije koje podrazumevaju injekcije i aerobik!
Osim Vidića ovu kliniku posećuje i Rio Ferdinand, u nadi da će ove terapije spasiti njihove fudbalske karijere. Prema informacijama britanskog lista „Njuz of d vorld", dvojicu štopera Mančester junajteda u ovu zdravstvenu ustanovu poslao je lično menadžer „đavola" ser Aleks Ferguson, pošto nijedan drugi tretman nije davao rezultata!

U 2010. godini Vidić još nije igrao za Mančester, snažni defanzivac poslednji meč odigrao je 30. decembra prošle godine u trijumfu nad Viganom 5:0. S druge strane, Rio Ferdinand, koji ima problema sa leđima, našao se u timu prošle nedelje protiv Hala (4:0). To mu je bio prvi nastup još od oktobra prošle godine.

„Njuz of d vorld" tvrdi da je Fergusonu dojadilo da čeka da se dvojica najboljih odbrambenih igrača u timu oporave i zbog toga je naredio medicinskoj službi da ih pošalje na tajanstvenu kliniku u engleskoj grofoviji Bakingemšir.

„Vidić i Ferdinand već nedeljama zajedno vozom putuju u Milton Kejns. Junajted se okrenuo klinici u Bakingemširu pošto njihov lekarski tim nije imao rešenja za njihove povrede", piše „Njuz of d vorld".

0 comments:

Постави коментар