среда, 10. фебруар 2010.

Žigić bi mogao da se nađe na izlaznim vratima „Mestaje" ?


Tokom utakmice protiv Valjadolida, srpski napadač je sa saigračem Migelom učestvovao u imitiranju i ismevanju trenera Emerija, zbog čega mu preti otkaz u Valensiji!

Madridski dnevnik „Marka" piše da bi visoki centarfor mogao da se nađe na izlaznim vratima „Mestaje" zbog svojih imitacija!
Bivši napadač Crvene zvezde je poslednji prvenstveni meč svog kluba pratio sa klupe za rezervne igrače, gde je zajedno sa Portugalcem Migelom bio inicijator „dobrog zezanja" na račun šefa stručnog štaba Valensije. Naime, Migel je bio glavna atrakcija na klupi Valensije, a inspiraciju da pokaže humor pronašao je u treneru Emeriju, odnosno njegovim energičnim gestikulacijama i grimasama tokom utakmice. Migel je u jednom trenutku imitirao mladog španskog stručnjaka, što se posebno dopalo Nikoli Žigiću i novoj akviziji Aregentincu Alehandru Domingezu, koji su uz širok osmeh pratili šou iskusnog portugalskog beka. Međutim, problem veselom triju napravili su kamermani španske televizije, koji su zabeležili komediju na klupi Valensije i tako na indirektan način pomogli Unaiju Emeriju da reaguje.

Međutim, trener se još nije oglasio povodom ovog događaja, ali „Marka" tvrdi da Emeri neće tako lako preći preko urušavanja autoriteta u režiji Migel - Žigić - Domingez. Naime, isti list navodi da se šala na račun šefa stručnog štaba nije svidela ni čelnicima Valensije, odnosno da je imitiranjem Emerija Portugalac Migel sam sebi potpisao otkaz na „Mestaji". Pogotovo što tokom cele sezone nije igrao na prepoznatljivom nivou. Takođe, bez kazne sigurno neće proći reprezentativac Srbije Nikola Žigić i Argentinac Domingez. U slučaju da ne dožive sudbinu Migela, koji će verovatno biti odstranjen iz takmičarske ekipe, oni bi mogli da budu finansijski kažnjeni. Olakšavajuću okolnost Žigiću mogla bi da predstavlja činjenica da se tokom trogodišnjeg mandata u Valensiji uvek isticao profesionalnim odnosom, te koristi šansu koja mu je bila ukazivana na kašičicu.

0 comments:

Постави коментар